Disclaimer

pro-tand stelt de informatie op deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samen.
We kunnen echter niet garanderen dat deze informatie volledig juist is en blijft.
Bezoekers kunnen aan de verstrekte informatie geen rechten ontlenen.
Zonder deskundig advies dienen op grond van de informatie op de site geen acties ondernomen te worden.
Op deze website treft u verwijzingen naar externe informatiebronnen: websites die niet door pro-tand worden onderhouden. pro-tand is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud en het gebruik hiervan.
Hebt u vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze website, stuur dan een email.

Privacy Statement

pro-tand heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige
verwerking. Personen die namens pro-tand toegang hebben tot uw gegevens, zijn gehouden tot geheimhouding. Ook als u onze website bezoekt, hechten wij grote waarde aan de bescherming van uw privacy. Uitgangspunt daarbij zijn de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens daaraan strekt. Als u persoonlijke gegevens op onze website invult om informatie op te vragen, zullen wij deze informatie uitsluitend gebruiken voor het afhandelen van uw aanvraag. Uw gegevens worden niet gebruikt voor andere doeleinden en niet verstrekt aan derden.
Wij analyseren de wijze waarop bezoekers onze website gebruiken en kijken daarbij naar het aantal bezoekers, welke pagina's het meest bezocht worden en naar de duur van het bezoek van de site. Wij hopen met deze informatie de website beter op uw wensen te kunnen afstemmen, zowel technisch als inhoudelijk. Informatie van een bezoek aan onze website wordt niet gebruikt om individuele bezoekers te identificeren.

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn