Tandprotheticus

 

Wat doet de tandprotheticus?kunst gebit maken

Een tandprotheticus is een specialist in het aanmeten en vervaardigen van alle, uit de mond te nemen prothetische voorzieningen. Dit kan een volledige prothese of een gedeeltelijke prothese zijn, of een prothese op implantaten.
Vanaf het eerste bezoek tot het plaatsen van de prothese, werkt de tandprotheticus zelfstandig aan uw kunstgebit. Hierbij bespreekt hij met u uw persoonlijke wensen. Na enige bezoeken aan de tandprotheticus beoordeelt hij samen met u de, in was gemaakte, proefprothese. De stand van de tanden, de esthetiek en de techniek worden daarbij nauwkeurig gecontroleerd.

Veranderingen zijn nu nog mogelijk.
Pas als alles goed is wordt de prothese afgemaakt en geplaatst.
Vanaf het eerste bezoek tot het plaatsen van een nieuw kunstgebit, worden er ongeveer zes bezoeken aan de tandprotheticus gebracht. Veelal zal de tandprotheticus de kosten direct bij uw zorgverzekeraar declareren. Uw tandprotheticus kan u daarover voorlichten.

Een kunstgebit verdient de zorg van een tandprotheticus!

Veel Nederlanders hebben een slecht passend of verouderd kunstgebit. Dit gaat vaak: samen met pijn en ongemak: Is dat bij u ook het geval, dan brengt een bezoek aan een tandprotheticus vaak de oplossing.
Met nieuwe technieken en materialen kan de tandprotheticus ervoor zorgen dat uw kunstgebit beter past
De tandprotheticus is gespecialiseerd in het aanmeten van kunstgebitten en heeft de technische- en medische kennis in huis om een vervangend gebit te maken dat
precies bij u past.
Ziektekostenverzekeraars hebben de kosten van een tandprotheticus in hun pakket opgenomen. Uw tandprotheticus kan u er alles over vertellen en u gratis adviseren.

 

Wij zijn aangesloten bij de ONT klachtencommissie.

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn