november 9, 2020 support

Pro-Tand omarmt mondhygiëniste Lindsey Haverkamp met bloemen

LANDGRAAF – Het team van Pro-Tand mag zich sinds kort verheugen op een nieuwe collega. Directeur/eigenaar Daniël van der Zwaag verwelkomde mondhygiëniste Lindsey Haverkamp in de praktijk aan de Charles Frehenstraat in Landgraaf onlangs met een kleurig boeketje bloemen.

Lindsey is gespecialiseerd in het voorkomen en genezen van tandvleesproblemen en gaatjes en het bevorderen van een gezonde en frisse mond. Ze behandelt patiënten met gevoelige tanden, tandsteen, aanslag of verkleuringen op het gebit. Afspraken kunnen  op initiatief van de patiënt zelf of op doorverwijzing van de tandarts of een andere zorgverlener worden gemaakt.

Wie bij Pro-Tand een beroep doet op de mondhygiëniste, kan rekenen op een totaalpakket aan mondverzorgingsbehandelingen. Zo brengt Lindsey de mondsituatie in kaart, screent ze op tandheelkundige afwijkingen en stelt ze een passend behandelplan op. Dit kan bestaan uit een volledige gebitsreiniging waarbij plaque, tandsteen, verkleuringen en aanslag worden verwijderd of het uitvoeren van preventieve behandelingen zoals het aanbrengen van gebitsbeschermende middelen (zoals fluoride)

Uiteraard zijn patiënten ook gebaad met deskundig advies over gebitsverzorging. Hieromtrent geeft Lindsey uitgebreide voorlichting over het ontstaan van gaatjes en tandvleesaandoeningen en het effect van bepaalde voedingsgewoonten en roken op het gebit. Met de nodige expertise helpt ze haar patiënten tenslotte om tot een duurzame mondverzorging te komen.

Pro-Tand zet met Lindsey Haverkamp als mondhygiëniste een nieuwe stap in de verdere professionalisering van de praktijk. Met een tandarts, een tandprotheticus en een mondhygiëniste in huis zet het mondzorgcentrum voortaan op alle gebieden van de tandzorg de puntjes op de spreekwoordelijke ‘i’.

Wilt uw weten wat Lindsey voor úw gebit kan betekenen? Bel gerust naar onze praktijk voor meer info of het inplannen van een afspraak: tel. 045 5333 355 of info@pro-tand.eu.