Omdat we het heel belangrijk vinden onze kwaliteit te toetsen, zijn wij als een van de weinige tandartsenpraktijk in Nederland ISO 9001 gecertificeerd.

Er bestaat in Nederland geen verplichting voor tandartsen om ISO gecertificeerd te zijn. Er is slechts een aantal tandartspraktijken met een ISO certificaat. Het is een strenge norm en het certificaat wordt niet zomaar afgegeven.

ISO 9001 is een kwaliteitssysteem met vaste en heldere procedures en werkinstructies voor de praktijkorganisatie. De praktijk krijgt een strenge keuring voordat het certificaat afgegeven wordt.

Voordelen voor u als patiënt zijn:
-Meetbare en inzichtelijke kwaliteit op bedrijfsmatig en tandheelkundig niveau
-Strikte vastgelegde hygiëne protocollen.
-Deskundig en vriendelijk personeel.
-Constante verbetering van de bedrijfsvoering door evaluatie van zorgkwaliteit ( o.a. door patiëntenquêtes).
-Regelmatige externe toetsing van de praktijk.

Doelstelling
Het behalen van het ISO 9001 certificaat is beslist niet eenvoudig, en het certificaat behouden is tenminste net zo’n grote uitdaging! Tandartsenpraktijk pro-tand zal onverminderd blijven streven naar verbeteringen en verhoging van de kwaliteit op bedrijfsmatig en tandheelkundig niveau, opdat het certificaat behouden blijft en onze patiënten tevreden blijven.

Privacy

De AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) treedt 25 mei 2018 inwerking. Deze (EU) wet brengt nieuwe verplichtingen met zich mee en vanzelfsprekend doen wij onze uiterste best om deze regels goed te implementeren. Onze ‘privacy verklaring’ is onderdeel van deze nieuwe wetgeving en daarnaast ligt ons ‘privacy beleid’ ter inzage in de praktijk. Indien u aanvullende informatie wenst over de implementatie van de AVG binnen onze praktijk kunt u contact opnemen met de praktijkmanager: