Lindsey Haverkamp in het spotlicht tijdens Week van de Mondhygiënist

17 mrt 2021

Lindsey Haverkamp in het spotlicht tijdens Week van de Mondhygiënist

De Week van de Mondhygiënist is in volle gang. En die focus op is er niet zomaar, want mondhygiënisten in ons land hebben ook een belangrijke boodschap. “Dat voorkomen per definitie beter is dan genezen, en dat een goede mondhygiëne aldus de basis vormt voor een gezond gebit en gezond tandvlees.”  Met als beloning een stralende lach die je op ieder moment kunt laten zien.

Als mondzorgcentrum onderschrijft ook pro-tand tandartsen in Landgraaf het belang van een optimaal onderhouden gebit.
Bij ons is het Lindsey Haverkamp die de belangrijkste schakel vormt in het handhaven van een blakende mondgezondheid.
Als mondhygiënist, en als zodanig specialist op het gebied van preventieve mondzorg. Hierbij levert ze een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van ieders mondgezondheid. Maar dat niet alleen. Binnen het mondzorgteam van pro-tand screent ze op tandheelkundige afwijkingen. Bepaalt ze samen met de patiënt hoe deze een gezonde, schone mond kan hebben en houden.

In combinatie met gedegen voorlichting en instructies over gebitsverzorging bepaalt ze samen met de patiënt hoe deze een leven lang een gezonde, schone mond kan hebben en houden. Daarnaast volgt uiteraad een persoonlijk behandelplan.
Samen met de tandarts en de tandprotheticus vormt Lindsey vanuit haar expertise in de mondhygiëne zo het vertrekpunt in het streven om je tanden tot in lengte van dagen mee te laten gaan.

Een leven lang een gezonde en schone mond, dat wil toch iedereen? Door goed te poetsen – ook tussen je tanden en kiezen – kun je je mondgezondheid zelf al een heel eind positief beïnvloeden. Hierbij kan de mondhygiënist, als specialist op het gebied van preventieve mondzorg goed helpen.
De mondhygiënist kan helpen met het schoon houden van alle plekken tussen de tanden en tandvlees. Maar ook bij je kronen en vullingen net dat stukje extra bijdragen aan de kwaliteit van je mondgezondheid.

Gezonde basis

Met wat vanuit deze gezonde basis nóg nodig is voor een fraai en blijvend mooi gebit, kan de tandarts en de tandprotheticus vervolgens weer aan de slag. Op deze manier blijft je gebit op ieder moment onderhevig aan de expertise van het mondzorgteam van pro-tand. Het team dat garant staat voor jouw stralende lach van nu én morgen!