De opening van PRO-TAND aan de Hovenstraat kon niet zonniger zijn!

27 apr 2021

De opening van PRO-TAND aan de Hovenstraat kon niet zonniger zijn!

Onder een vriendelijke lentezon verrichte wethouder Ramon Lucassen  van Landgraaf woensdag 14 april de openingshandeling voor het nieuwe onderkomen van pro-tand. Het mondzorgcentrum is verhuisd naar de Hovenstraat 135 in Landgraaf.

Na het doorknippen van het lintje volgden nog enkele mooie woorden over het nieuwe gezicht van wat voorheen de Rabobank was.
De gemeente, met Eefje Kouters als spil in het proces, heeft goed meegewerkt. Ook Stichting Streetwise was aanwezig. Deze organisatie – die ondernemers begeleidt bij het vinden van een vestigingslocatie –  speelde een belangrijke rol in de verwezenlijking van het nieuwe onderkomen voor pro-tand. We zijn dankbaar voor hun adviezen en de diverse partijen waarmee ze ons in contact hebben gebracht.

Last-but-not-least was ik blij om het trotse resultaat van alle inspanningen op de openingsdag te kunnen delen met mijn belangrijkste naasten: mijn vriendin, mijn ouders, mijn accountant – waarmee ik een bijzondere band heb, en mijn personeel. Stuk voor stuk speelden ze een onmisbare rol in het verwezenlijken van de plannen.  Met de nodige flexibiliteit en ondersteuning waar die broodnodig was. Mijn wederhelft Hanneke Hanssen was als mijn steun en toeverlaat op de achtergrond van onschatbare waarde. Ook dat bleef niet onvermeld tijdens mijn speech.

Als afsluiting van de feestelijke openingsactiviteit werd ik zelf in het zonnetje gezet met een prachtig cadeau.  Een Lito van de voetbalvereniging waarvan ik sinds jaar en dag plus-sponsor ben. Al met al een mooie opmaat naar een zonnige toekomst!