pro-tand telt af naar een 2021 met veel stralende glimlachen

21 dec 2020

pro-tand telt af naar een 2021 met veel stralende glimlachen

We hebben een glansrijk nieuw jaar in het vooruitzicht. Een jaar waarin pro-tand grote stappen zet. Terwijl het in onze praktijk aan de Kerkberg 2a in Landgraaf een komen en gaan van patiënten is, bouwen we aan de Hovenstraat 135 met man en macht aan een compleet nieuw mondzorgcentrum. In april 2021 is de heropening in dit pand waarin ooit de Rabobank zetelde een feit.

Wil je als mondzorgcentrum goed de ‘tand des tijds’ doorstaan dan kun je maar beter met voortschrijdend inzicht investeren, zo luidt mijn devies. De timing voor de verhuizing had in dit opzicht dan ook niet beter kunnen zijn. Met de verbouwing zetten we in op maximale toegankelijkheid – maar ook op comfort, een uitnodigende sfeer en ruimtelijkheid. Met name dat laatste is in tijden waarin afstand bewaren de norm is geen overbodige luxe. Zo kan iedereen straks in een grote wachtruimte plaatsnemen, met voldoende plek om afstand te bewaren. Ook de behandelruimten worden groter. Dit geeft patiënten meer rust, terwijl onze medewerkers zich vrijer kunnen bewegen. Om een goed en gezond binnenmilieu te handhaven, krijgt het pand bovendien een geavanceerd luchtventilatiesysteem.

Nog een paar maandjes wachten dus tot een afspraak bij pro-tand voor een totaal nieuwe beleving zal zorgen. “Het maakt dan niet meer uit of je voor de tandarts, de mondhygiëniste of de tandprotheticus komt. Wij zorgen gewoon samen voor een mooi en verzorgd gebit dat zelfvertrouwen geeft en bijdraagt aan de gezondheid en kwaliteit van leven!

Daniël van der Zwaag,
tandprotheticus & directeur/eigenaar van pro-tand