Stralend kunnen lachen geeft je zelfvertrouwen een boost!

17 nov 2021

Stralend kunnen lachen geeft je zelfvertrouwen een boost!

Je tanden bepalen in belangrijke mate hoe je jezelf laat zien. Met een goed en verzorgd gebit straal je doorgaans meer zelfvertrouwen uit dan wanneer het uiterlijk van je tanden voor je eigen gevoel te wensen over laat. Gelukkig biedt de esthetische tandheelkunde van vandaag mogelijkheden te over om je gebit een totaal nieuwe uitstraling te geven.

Bij esthetische tandheelkunde – ook wel cosmetische tandheelkunde genoemd – staat de mooie uitstraling van het gebit voorop. Deze upgrade voor je visuele identiteit bereik je onder meer door het bleken van tanden, het toepassen van facings (het aanbrengen van een dun keramisch schildje over de verkleurde tanden), het toepassen van kronen of het corrigeren van de tanden waardoor spleetjes verdwijnen.

Dankzij de kennis, ervaring en modernste apparatuur die we bij pro-tand voorhanden hebben, zorgen wij er voor dat je weer blij kunt zijn met je glimlach. Op een laagdrempelige manier met het beste resultaat. Ook dragers van een kunstgebit doen trouwens steeds vaker een beroep op ons. Ook daar valt met wittere tanden of andere aanpassingen immers een wereld van verschil te maken.

Wil je jezelf verzekeren van een mooi en duurzaam gebit? Eentje waar je zelfverzekerd een stralende lach mee op je gezicht tovert? Neem dan vrijblijvend contact op met pro-tand via pro-tand.eu.