Vergoeding implantaten brengt gebitsprothese met kauwkwaliteit van natuurlijk gebit binnen handbereik

18 aug 2021

Vergoeding implantaten brengt gebitsprothese met kauwkwaliteit van natuurlijk gebit binnen handbereik

Zo goed mogelijk kunnen blijven kauwen, ook als je volledig tandloos bent. Dat is voor een tandprotheticus altijd het uitgangspunt. Dat deze daarbij alles uit de kast haalt wat vandaag de dag mogelijk is, spreekt voor zich. Pro-tand bedient zich van de nieuwste technische en medische kennis op het gebied van gebitsprotheses. Als het even kan op basis van implantaten. Omdat het beter is, én omdat het voor mensen zonder tanden in de meeste gevallen ook nog eens vergoed wordt.

Implantaten vormen de kunstmatige ‘pijlers’ die houvast bieden aan een gebitsprothese. Ze zorgen er voor dat de vorm van je kaak en je tandvlees beter intact blijven en je kunstgebit tot in lengte van dagen functioneel blijft en z’n natuurlijke uitstraling behoudt.

Een volledige gebitsprothese zit met behulp van drukknoppen of een steg – zeg maar een soort staafje – op in je kaak verankerde implantaten vast. Deze bevestiging is zo stevig dat het nieuwe gebit net zo functioneert als een gebit met natuurlijke tanden of kiezen. Dit betekent dat je kunt bijten en kauwen zoals je dat gewend was.

Met ons splinternieuwe mondzorgcentrum aan de Hovenstraat 135 willen we uitblinken in duurzame kwaliteit en de beste tandzorg. Dit doen we uiteraard door gebruik te maken van de nieuwste technische en medische kennis, maar ook door onze patiënten op de hoogte te brengen van de vergoedingsmogelijkheden via de zorgverzekering.

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn om in aanmerking te komen voor kronen of een brugconstructie op basis van implantaten? Neem dan vrijblijvend contact op met pro-tand via pro-tand.eu. Als het licht eenmaal op groen staat, zorgen wij samen voor een mooi en verzorgd gebit. Eentje dat zelfvertrouwen geeft en bijdraagt aan de gezondheid en kwaliteit van leven, daar kun je van op aan!